Vasalöparen till tryck, fotning och Vasamotionärerna

P4 Sjuhärad med Kristin Holmberg. Jag gillar att vara med i radio! En av få gånger jag tackat nej var när de undrade om jag ville kommentera Therese Johaugs dopningsdom.

P4 Sjuhärad med Kristin Holmberg. Jag gillar att vara med i radio! En av få gånger jag tackat nej var när de undrade om jag ville kommentera Therese Johaugs dopningsdom.

Så här ser man ut när man korrläser pdf:en av Vasalöparen för länge

Så här ser man ut när man korrläser pdf:en av Vasalöparen för länge

Igår lämnades Vasalöparen till tryck på morgonen, så måndagen var en tuff dag. Eftersom jag lämnar barnen varje morgon och hämtar kl 15.30 två dagar i veckan blir det utmanade med träning och sömn i Vasalöparentider. Jag behöver helt enkelt jobba när andra människor sover för att få gjort allt jag ska.

I måndags fyllde jag 36 år. Det blev våfflor och varm choklad på sängen. Spännande när hela familjen är i sängen, inklusive en 4-åring och en 6-åring. Det blev smuligt att sova på kvällen.

Kvällen innan var mina föräldrar, Idas föräldrar och syrrans familj över på middag. Gott med pappas egenfångade lax (nät i Vejbystrand) och tårta.

Radio och magasin
Jag missade nog f ö nämna att jag blev intervjuad i radio i fredags. I P4 Sjuhärad om Kretsloppet. Kul med radio! Och snart ska jag vara gäst i en pod igen.

Fotning i Nordtorp med Masaya

Fotning i Nordtorp med Masaya

För att fortsätta med mediarapporteringen blev jag fotad på rullskidor i Nordtorp några kilometer från där vi bor idag. Kul att åka efter en bil med en fotograf i bakluckan. Ska bli spännande att se bilderna när de kommer. Det är till ett magasin som Rya Åsar Trail Run ska ge ut.

Starkare i bänken
Träningen hittills i veckan har varit gårdagens gympass med Martin Josefsson i atletklubben hemma i källaren. Jag tror det var den 30 aug jag lyfte 57 kg tre gånger i bänkpressen. Sedan har det gått successivt bättre. Nu klarade jag samma vikt åtta gånger. Vi körde 45 min och tog generellt i ganska mycket. Te och mackor efteråt.

Vasamotionären
Wickström Coaching utlyste en tävling om att få bli en av två Vasamotionärer, som vinner coaching och skidprylar till ett värde av 28 000 kr. Hela 525 sökte och igår presenterade vi de två vinnarna: Anki Kihlström och Johan Ylläsjärvi.

Stort tack alla ni som var med och tävlade! Läs mer om Anki och Johan här.

Vasamotionären Anki Kihlström

Vasamotionären Anki Kihlström

Vasamotionären Johan Ylläsjärvi

Vasamotionären Johan Ylläsjärvi

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.