Stort intresse för onlinecoachningen inför Vasaloppet

Jojje knåpade ihop en text om coachingen som vi lade upp på hemsidan precis. Den såg ut ungefär så här.

Wickström Coaching har överträffat förväntningarna under första säsongen. Över 80 adepter har anslutit sig och tar hjälp av Wickström Coaching för sina satsningar mot Vasaloppet och andra längdskidlopp.

Jojje Borssén kommer inte röra coachingen, men han fixar med filmning, hemsida och nödvändig adminstration. Det känns oerhört inspirerande att jobba ihop och fokusera på sina bästa områden.

Jojje Borssén och jag då vi spelade in instruktionsfilmer i Orsa. Senaste filmblocken vi spelat in har varit styrka i Stockholm och skidgång i Borås.

Onlinecoachingen Wickström Coaching bygger på strukturerade träningsprogram för flera olika nivåer med satsningar mot Tjejvasan, Vasaloppet, Nattvasan och Nordenskiöldsloppet. Med hjälp av instruktionsfilmer, ny poddcast var fjärde vecka, artiklar och en stöttande community på facebook tar sig adepterna igenom träningen på olika håll i Sverige. Under slutet av november genomförs också ett gemensamt träningsläger i Orsa för de som vill.

Att intresset för Wickström Coaching ökat beror också mycket på de fina recensionerna tjänsten har fått. Under hösten genomfördes en enkät bland adepterna där fina resultat framkom:

  • Över 95 % av adepterna som hoppade på tidigt upplever en förbättrad fysisk form.
  • 96 % tycker att det är roligare att träna med Wickström Coaching än tidigare.
  • 100 % kan tänka sig rekommendera Wickström Coaching till vän.
  • 100 % tror att Wickström Coaching kommer hjälpa dem nå sitt mål kommande säsong.

– Jag tycker det är superkul att vi har lyckats skapa träningsglädje som ger resultat. Jag är övertygad om att flera i gruppen kommer slå fina personliga rekord i vinter och ha roligt på skidor när snön kommer, säger Erik Wickström.

Nästa startdatum för cochingen är 15 oktober. Priset är 699 kr/fyraveckorsperiod (betalas tre fyraveckorsperioder åt gången). Totalpriset från 15 oktober till och med Vasaloppets vintervecka blir 3495 kr.

Du anmäler dig här: https://wickstromcoaching.com/anmal-dig-har/

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , , . Bokmärk permalänken.