Mentala Mästare – intervjuad i podcast om idrottens mentala aspekter

Jag har återigen fått den äran att bli intervjuad i en podcast och denna gång är det i Mentala Mästare av Eva Marie Wergård. För mig var det ett otroligt roligt och intressant samtal. Det kändes som att jag lärde känna mig själv lite grann.

Bland tidigare gäster återfinns bl a Stefan Holm, Malin Ewerlöf, Jonas Colting, Ragnar Skanåker, Emma Fredh and Håkan Loob.

Mentala Mästare podcast

Mentala Mästare podcast

Jag har under tid vetat att något händer med mig när det verkligen gäller. Vasaloppet är nästan alltid mitt bästa lopp för säsongen och jag är bättre på tävling än träning om man jämför med mina kompisar. Nu kunde jag prata lite om hur jag har sett på tävlingar sedan jag var liten och jag fick en aha-upplevelse av samtalet som helhet.

Vi pratar även om:

  • Min tusenrulle
  • Att åka med nummerlapp på tävling
  • Att vara nöjd
  • De mentala aspekterna kring åren före och åren efter jag nådde mitt mål med att komma topp 30 i Vasaloppet (25:a 2014)
  • Varför jag fick en större inre tillfredställelse av att slå personbästa på det lokala elljusspåret än att vinna Engelbrektsloppet
  • 24-timmars, förberedelserna och mentala strategier under dygnet

Och mycket annat. Lyssna på Mentala Mästare där poddar finns, t ex här.

Tusenrulle till 25000 från lågstadiet

Tusenrulle till 25000 från lågstadiet

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i media, Träning och märktes , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Mentala Mästare – intervjuad i podcast om idrottens mentala aspekter

  1. Stort TACK för att du var med – verkligen ett GULDavsnitt!

Kommentarer är stängda.