Tips för rullskidåkning samt 30-årsfest

I det senaste avsnittet av podcasten Lagom Kondition pratar vi om rullskidåkning. Och så redovisar vi alla våra träningspass senaste veckan. Jag själv kom över 7 timmar för första gången sedan ryggskottet, så det var ett steg i rätt riktning. In och lyssna med er!

I lördags var Ida och jag på 30-årsfest, inte illa för två 36-åringar. Trissfesten hette det när John Kumlin, Benjamin Edlund och Erik Jonsson alla fyllde 30 år i år. Jag skulle gissa att det var 50-70 personer där, de flesta med orienteringsbakgrund.

Först uteaktiviteter vid Hestrastugan, sedan bastu, rundpingis, mat, dryck musikquiz etc. Kul upplägg! Så skulle jag kunna tänka mig mitt 40-årskalas. Temat var triss men jag kom inte på något vettigt och rimligt så det fick bli tre slipsar.

Så här ser man ut efter ett bastubad i Hestrastugan.

Så här ser man ut efter ett bastubad i Hestrastugan.

Något slags lek med flaggor, fängelse och granater i mosse. Jobbigt med rusherna!

Någon slags lek med flaggor, fängelse och granater i mosse. Jobbigt med rusherna! Nygifte Hanna Kumlin gestikulerar i blått.

Mikael Nord. Oklar stavning.

Mikael Nord. Oklar stavning.

Musikquiz i Hestrastugan under ledning av Mattias Johansson. Ramarna högst upp i bild är på hestraiter som åkt minst tio Vasaloppet. Både mamma och pappa sitter där uppe. Mamma som bäst på 8.00 och pappa som bäst på 5.56.

Musikquiz i Hestrastugan under ledning av Mattias Johansson. Ramarna högst upp i bild är på hestraiter som åkt minst tio Vasaloppet. Både mamma och pappa sitter där uppe. Mamma som bäst på 8.00 och pappa som bäst på 5.56.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.