Skidträff Intersport Borås-bilder

Här kommer några bilder från längdträffen på Intersport i lördags. Jag var som vanligt där för att promota mina skidkurser. Men mest var jag där för att träffa alla goa skidmotionärer i bygden! Många trevliga möten, både gamla och nya ansikten.

Säsongskort på Borås skidstadion, Hestrastugan och GIF-stugan. Kombikortet. Jag fick nummer ett i år, nöjd med det. Eftersom jag knappt åker på GIF var inte det här det billigaste alternativet för mig, men på skidstadion hade jag inte fått nummer 1. Det var värt 600 kr extra att få det. Äntligen.

Säsongskort på Borås skidstadion, Hestrastugan och GIF-stugan. Kombikortet. Jag fick nummer ett i år, nöjd med det. Eftersom jag knappt åker på GIF var inte det här det billigaste alternativet för mig, men på skidstadion hade jag inte fått nummer 1. Det var värt 600 kr extra att få det. Och så gillar jag att betala för bra skidspår.

Skidträff på Intersport i Borås

Skidträff på Intersport i Borås

Gösta Svaninger berättade om 1977 års Västgötalopp mellan Ulricehamn och Borås. Fantastiskt att höra för mig som gillar skidhistoria.

Gösta Svaninger berättade om 1977 års Västgötalopp mellan Ulricehamn och Borås. Fantastiskt att höra för mig som gillar skidhistoria.

Mattias Z Carlzon hjälpte Fischer att sälja skidor

Mattias Z Carlzon hjälpte Fischer att sälja skidor

Per Johansson är en av dem som jobbar mest med Borås skidstadion

Per Johansson är en av dem som jobbar mest med Borås skidstadion

Nicklas Wing och Stina Wing. Även Anna Wing var inne en vände. Frågan alla ställer sig är när Bizze Wing ska åka Vasaloppet.

Nicklas Wing och Stina Wing. Även Anna Wing var inne en vända. Frågan alla ställer sig är när Bizze Wing ska åka Vasaloppet.

Erik Thiberg och Fredrik

Erik Thiberg och Fredrik

Peder Öberg, pistmaskinsförare på Borås skidstadion. Bland de bästa i norra Europa på att dra spår.

Peder Öberg, pistmaskinsförare på Borås skidstadion. En av norra Europas bästa spårmakare.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.