Laddar för Orsa 22-25 nov

Lägret i Orsa Grönklitt som enbart är för de som följer träningsprogrammen och allt annat inom Wickström Coaching kommer närmare. Vi hade hela 37 anmälda deltagare för helgen 22-25 november, vilket är var mer än vi räknat med.

Ett längdpass fick jag till. 55 min skidpornografi i ett magiskt Orsa Grönklitt. Jag håller på att pryltesta Silvas Trail Speed 3XT. Av de knappt tio pannlampor från Silva jag testat har denna varit den hittills totalt sett bästa.

Från ett skidpass i Orsa Grönklitt förra året

Mildvädret har tagit hårt på den utlagda sparade snön i Orsa så det är inte säkert att det går att åka på 1,7 km-spåret nästa helg. Jag skrev ett mejl till deltagarna att det finns risk för att vi kör skidgångsteknik, skidgångsträning, rullskidteknik och rullskidträning, istället för skidåkning. Och erbjöd alla som ville avstå att få hela anmälningsavgiften tillbaka.

Några har hoppat av, men de flesta har meddelat att de kommer med ändå. Verkligen superkul! Jag tror att många uppskattar gemenskapen i gruppen. Att deltagarna inte bara skulle få kunskap utan också massvis med motivation och inspiration var ett av Jojjes och mitt mål när vi startade Wickström Coaching med bl a träningsprogram för Vasaloppet.

Nu ser vi fram emot minusgrader, konstsnö och natursnö!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning. Bokmärk permalänken.