Vasalöparen lämnad till tryck

Tredje och sista träningskvällen för i år med Pure Ski Touring. Det var varit riktigt kul. Jag har blandat skidgång med löpning och styrkeövningar. Generellt har det varit ganska tuffa pass på 2 timmar, men de verkar ha varit uppskattat att få bli trött.

Tredje och sista träningskvällen för i år med Pure Ski Touring. Det var varit riktigt kul att vara ledare för det gänget. Jag har blandat skidgång med löpning och styrkeövningar. Generellt har det varit ganska tuffa pass på 2 timmar, men de verkar ha varit uppskattat att få bli trötta.

Igår lämnades Vasalöparen till tryck. Det är alltid väldigt skönt att lämna ifrån sig den. Sista veckorna före tryck jobbar jag mycket.

Martin Josefsson

Martin Josefsson och jag rekade lite före passet och tillsammans med rörelsen under själva passet fick jag ihop nästan 1 h träning i onsdags. Hela veckan landade på blygsamma 3 h 10 min träning, alltså inte ens hälften mot mitt mål att träna 7 timmar per vecka.

Eftersom jag äter frukost med barnen och lämnar dem på skola/dagis varje dag och ofta även hämtar och är med på deras aktiviteter, blir det till att gå upp kl 04.30 ganska ofta för att kunna sitta framför datorn ett par timmar innan Ida och barnen vaknar.

Det är tufft ibland, men jag ska inte klaga för jag har ett drömjobb som dessutom innebär ganska lugna vårar och somrar.

Förra veckan var det sista skidgångspasset med Pure Skitouring i Hammarbybacken. Martin Josefsson och jag åkte upp i bil ihop och körde sedan hem på kvällen. Eller för att vara mer exakt: Martin körde hela vägen upp och hela vägen ner. Och hade med sig fika. Vänner som Martin ska man hålla hårt i.

Övningar på elljusspåret nära Hammarbybacken

Övningar på elljusspåret nära Hammarbybacken

Hejhej

Hejhej

Pure Skitouring på språng

Pure Skitouring på språng

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.