400 m-intervaller i Ryahallen

Igår var Ida borta på utvecklingsdagar med jobbet. Redan där blev det lite komplicerat, då Maj har gympa på torsdagar och Astrid simning. Och tiderna överlappar varandra lite grann. För att göra det lite mer utmanade skulle jag även hämta två av syrrans barn. Ett på ett dagis och ett på en skola (både syrran och hennes man skulle jobba och våra föräldrar var inte hemma). Dessutom var Maj hos en kompis efter dagis.

Peder Hallberg, Sebastian Anderssson, Michelle Schnellbacher, Linda Hallberg och Erik Wickström efter avslutat intervallpass i Ryahallen i Borås

Peder Hallberg, Sebastian Anderssson, Michelle Schnellbacher, Linda Hallberg och Erik Wickström efter avslutat intervallpass i Ryahallen i Borås

För att Astrid skulle kunna gå på simningen fick Idas föräldrar hoppa in, annars löste sig det mesta. Det blev logistik från kl 15.30 till 19.00. Men barnen hade kul och jag kände mig behövd.

Det är inte helt ovanligt att mina dagar ser ut så, med att jag börjar jobba kl 08.30 och sedan ägnar eftermiddagarna åt barnen och aktiviter de dagar de har sådana. Ska jag då få till träning gäller det att göra det på dagtid eller sena kvällar. Och så får jag kompletteringsjobba tidiga mornar.

Och på helgen är jag sällan jättesugen på långa pass eftersom jag är borta från familjen många helger på hösten och vintern.

Det är utmanande om man vill prestera bra som idrottare och företagare, men jag har ju själv valt det eftersom jag trivs med att vara så mycket som möjligt med familjen. Jag tror jag har sagt det i flera år nu, men barnen är i sådan härlig ålder (4,5 år och 6,5 år just nu)!

73 på fyrahundringarna
Idag sprang jag löpintervaller i Ryahallen under ledning av magister Peder Hallberg. 12 st 400 m start varannan minut (ca 47 s vila för mig) med 2 min serievila efter 4 st och 8 st.

Jag lade de flesta på 73 sekunder, förutom sista som gick på 66 s (31 s sista 200 m). Bra pass.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.