Pro Skiing från Visma Ski Classics ute nu

Nu har Pro Skiing kommit ut. Det är en tidning från Visma Ski Classics som för tredje året i rad kommer ut på hösten. Jag har jobbat med den varje år och det är kul att sätta sig in i den internationella långloppscupen mer än bara på ytan.

Pro Skiing 2019

Pro Skiing 2019

En av de artiklarna jag skriver är att bedöma och betygsätta de främsta åkarna i dam- och herrklassen, samt i sprintcupen, ungdomscupen, klättringscupen och lagtävlingen. Det kräver inte enbart att ha bra koll på åkarna i huvudet, utan man behöver också läsa på en del bland laguppställningarna. Särskilt om det är någon ny tjeck eller ryss etc med bra resultat.

Den svåraste klassen att tippa är tjejernas ungdomsklass, där brukar det dyka upp några oväntade namn. Generellt tycker jag att jag prickar hyfsat rätt när säsongen summeras, även om det blir några ordentliga bommar.

Pro Skiing kommer att finnas i tryckt form i Visma Ski Classics-trailern på tävlingar och säkert på några andra ställen. Den går också att beställa för 15 euro genom att mejla till press@skiclassics.com. Digitalt finns den på Readly.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

3 svar på Pro Skiing från Visma Ski Classics ute nu

  1. Micke skriver:

    Hej Erik! Tänkte köpa mig en skierg Con 2 . Fungerar en väggmodell lika bra som en fristående? /Mvh Micke

    • Erik Wickström skriver:

      Kul! Ja absolut. Jag själv har väggmonterad. Fördelen med fristående är att du kan flytta den enklare, men det behövs kanske inte göras så ofta.

Kommentarer är stängda.