Racefox Ski nya versionen av appen

I onsdags var vi på ultraljud på Östra Sjukhuset i Göteborg för Astrid, som har ett medfött hjärtfel. Hon har gjort tre ballongvidgningar i hjärtat vid olika tillfällen och kontrolleras var 6:e eller var 12:e månad. När fick höra att vi skulle göra det denna gång sade hon "Yes, då kan jag leka på skeppet". I entrén.

I onsdags var vi på ultraljud på Östra Sjukhuset i Göteborg för Astrid, som har ett medfött hjärtfel. Hon har gjort tre ballongvidgningar i hjärtat vid olika tillfällen och kontrolleras var 6:e eller var 12:e månad. När hon fick höra att vi skulle göra ultraljud det denna gång sade hon ”Yes, då kan vi leka på skeppet”. I entrén.

Moon Thai Kitchen i Göteborg. Dit gick vi och åt med vår vän Linnéa på kvällen, efter ett besök på den fina lekplatsen i Slottsskogen. Häftig inredning.

Moon Thai Kitchen i Göteborg. Dit gick vi och åt med vår vän Linnéa på kvällen, efter ett besök på den fina lekplatsen i Slottsskogen. Häftig inredning.

Till helgen ska jag till Orsa med Wickström Coaching. Helgen därefter till Vålådalen med Stockholms Rullskidklubb. Och helgen därefter till Storhogna med CCC1000.

Racefox Ski. Nya appen med det nya nyckeltalet Ski Power. Jag tror det är en kombination av attack, frekvens och båltryck.

Racefox Ski. Nya appen med det nya nyckeltalet Ski Power. Jag tror det är en kombination av attack, frekvens och båltryck.

Mitten av september till mitten av december är min absoluta högsäsong. Under denna tid kommer det också ut två nummer av Vasalöparen, engångstidningen Pro Skiing, en förkortad version av min skidbok, jag är ute på företag för träningspass/föreläsningar och så är det fullt blås med Wickström Coaching.

På dessa tre månader gör jag nästan mer än årets resterande nio månader, åtminstone om man undantar ”den andra högsäsongen” från mitten av januari till mitten av februari.

Sällan långpass på helgen
Eftersom jag är borta flera helger på hösten är jag sällan sugen på långpass när jag är hemma. Då vill jag vara med familjen. I lördags och söndags träffade vi vänner både på dagarna och kvällarna. Ida och jag är bra på att skjuta fram städ- och husprojekt genom att istället träffa folk. Det är ju så mycket roligare!

Helgens pass blev 33 min halvsnabb stakning på Swenor-4:or i lördags och 40 min SkiErg + 20 min styrka i söndags. Alltid något. Delar av styrkan körde jag med Astrid, som 19 kg extra tyngt vid armhävningar, knäböj och dips.

Ski Power
På rullskidpasset testade jag Racefox nya version av sin app. Kul att de äntligen har ett mått som ska motsvara effekt. Det har jag tjatat om länge när i min kommunikation med dem. Det var första passet och jag behöver fler pass för att göra några analyser.

iPhone X är bra på mycket, men det fascinerar mig gång efter annan hur en telefon för ett femsiffrigt belopp kan ha en sådan usel GPS.

iPhone X är bra på mycket, men det fascinerar mig gång efter annan hur en telefon för ett femsiffrigt belopp kan ha en sådan usel GPS.

Pulskurva. Min maxpuls är 188, så jag låg på ganska bra.

Pulskurva. Min maxpuls är 188, så jag låg på hyfsat.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Träning och märktes , , , , , , , . Bokmärk permalänken.