Skräddarsydda kosttillskott – Vitamin Manager

*Annonssamarbete*
I princip varje vecka får jag mejl om sponsrade blogginlägg. Många gånger handlar det om nätcasino och dylikt. Jag säger i stort sett alltid nej, för jag tycker inte det hör hemma på denna blogg. Några fåtal gånger har jag tackat ja, som när jag skrev om lopp i Visma Ski Classics förra säsongen.

Här nedan kommer ett sponsrat inlägg som jag tackat ja till, dels för att jag själv använt produkterna från Vitamin Manager, dels för att Jojje både är en vän och kollega. Jag själv äter kosttillskott regelbundet och ser till att det innehåller järn pga att jag har naturligt ganska låga HB-nivåer.

Eventuellt hjälper de extra vitaminerna och mineralerna att hålla mig friskare och starkare, men det är svårt att veta så det kan jag absolut inte säga med säkerhet. Vill du testa Vitamin Manager finns en rabattkod inbyggd in länken längst ner i inlägget. Vill du hjälpa till med en enkät gör du det här.

Skräddarsydda kosttillskott – Vitamin Manager

Ambassadörer för Vitamin Manager

Ambassadörer för Vitamin Manager

Min kollega och vän Jojje Borssén är entreprenör och driver sedan 2014 även företaget Vitamin Manager som nyligen köptes upp av Health & Sports Nutrition Group AB. HSNG AB står bakom Gymgrossisten.com och Bodystore.com och är största handelsplatserna i Norden av kosttillskott och hälsorelaterade livsmedel.

Vitamin Manager har en intressant lösning för att skapa en personlig mix av sin dagliga dos av kosttillskott. Jag har skrivit om detta förut på bloggen när de precis hade startat och tänkte följa upp med några frågor och svar med Jojje:

Ni lanserade redan 2015 – hur har åren sedan dess varit?

– Ganska tuffa men väldigt roliga! Vi lanserade något som ingen då hade sett eller hört talas om. Skräddarsydda kosttillskott i dagsförpackningar baserade på resultatet av ett enkelt hälsotest…Det har tagit sin tid att arbeta in hos folk. I princip ville vi ju att våra kunder skulle sluta köpa burkar och istället få sin leverans hemskickad i smidiga dagsdoser i stället. Vi har testat massor av saker och gjort många misstag men nu har vi landat väldigt bra. Nya ägare, nyutvecklad plattform av väldigt stabil produktion. Nu känns det fantastiskt! Och fler och fler upptäcker fördelen med Vitamin Manager.

vitamin manager skräddarsyr kosttillskott

vitamin manager skräddarsyr kosttillskott

Behöver alla kosttillskott?

– Nej det tycker jag inte. Vår målsättning har alltid varit att göra den bästa lösningen för skräddarsydda kosttillskott på prenumeration. Eftersom Vitamin Manager är en innovationsprodukt säljer vi istället leveranslösningen, hälsotestet, förpackningen, smidigheten osv. Helt andra saker än själva styrkan i produkten. Våra kosttillskott är bra, håller hög kvalitet och  producerade mestadels i Sverige men vår USP är själva sättet vi skapar produkten på. Vi tänker att det är bättre man får vägledning om och vad man faktiskt ska köpa och äta än att bara chansa.

Äter du själv kosttillskott?

– Ja, jag försöker äta väldigt varierat och bra men backar upp med kosttillskott. Mer som en vardaglig hälsoförsäkring. En daglig mix av rödbeta + nitrat, immuno, multivitamin samt en järn. Samma pack som Calle Friberg äter. Tycker nitrat har en ganska bra effekt på mig och jag känner av den tydligt när jag tränar.

Varför ville ni synas på min konditionsblogg?

– För att vi behöver lite hjälp! Vi skulle vilja veta mer om vad längdåkare äter för kosttillskott eller varför de inte äter. Vi har en enkät ute nu som vi behöver hjälp med! Gör den här.

Rabattkod från Vitamin Manager
Om du vill prova Vitamin Manager så får du nu halva priset på din personliga mix. Inga bindningstider, enkel uppsägning. Gör hälsotestet på denna länk så följer rabattkoden med!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Prylar, Träning och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.