Renässans för Smart Konditionsträning

Ett tvåpack och tre enpack med boken Smart Konditionsträning

Ett tvåpack och tre enpack med boken Smart Konditionsträning

Min bok Smart Konditionsträning har fått uppleva något av en renässans senaste veckorna. Jag lade nyligen upp den i webbshoppen på Wickström Coachings hemsida och exponerade den med en egen flik här på bloggen.

Plötsligt har jag skickat iväg en bok nästan varje dag. Så sent som i morse postade jag fem stycken. Kul att den fått liv igen!

Sagt om boken
Jag läser Erik Wickströms bok ”Smart konditionsträning” och är just nu full av inspiration. Så pass att jag lyckats köra slut på mina ben… När jag kom hem från jobbet i förra veckan låg boken på köksbordet. Roger hade köpt hem den i jakt på lite nya tankegångar och hjälp att lägga upp en strategi för träningen. Jag nöp den direkt. Boken slank ned i min handväska och nu har jag slukat drygt halva…Jag känner helt enkelt att en hel del är råd som känna relevanta för mig och det liv jag lever tillskillnad från de flesta andra träningsprogram, upplägg och råd som jag nosat på hittills…Jag tycker boken fyller en viktig lucka. Jag rekommenderar den varmt.
/Helena Nimbratt

Smart konditionsträning, omslag.

Smart konditionsträning, omslag.

Vi firade jul nr2 igår och då fick jag din senaste bok i min klapp. Den bästa klappen jag kunde få. God Jul Erik!
/Clara Edvinsson

Jag fick boken i julklapp av sambon och läste från pärm till pärm och har gjort små anteckningar! Riktigt bra och lärorikt och en liten aha-upplevelse. Kloka tankar och råd!
/Helena Enqvist

Har ni köpt Erik Wickströms bok än? Om ni inte har det så surfa in på närmsta boksajt och gör det. Det kan vara det lilla, det lilla som gör glöd till flammor…Kan lite kort säga att det är en bra referens bok och ett måste hos alla fysiktränings intresserade som likt mig bygger referensbibliotek…Som alla som någonsin läst på Holaveden vet så har Eriks blogg erikwickstrom.se sopat banan med all annan bloggverksamhet med skidinriktning på hela internet dom senaste åren.
/Johan Palmér

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

4 svar på Renässans för Smart Konditionsträning

  1. Tyler skriver:

    We need an English version Erik! 😉

Kommentarer är stängda.