Träningsprogram för Vasaloppet börjar 1 april

Igår släppte vi in alla nya och nygamla adepter på www.wickstromcoaching.com

Wickström Coaching läger Orsa

Wickström Coaching läger Orsa

Det är där de når de tolv olika träningsprogrammen, poddarna, artiklarna, filmerna etc. Den slutna Facebook-gruppen är också en stor del av Wickström Coaching, det såg vi i utvärderingarna. I år kommer vi också att ha fler fysiska träffar. Utöver snölägret i Orsa i månadsskiftet nov-dec blir det en endagsträff i Borås i vår och en endagsträff i Stockholm i höst.

Intresset för coachingen har varit stort, större än förra året vid samma tid. Kul att så många vill utveckla sin skidåkning! Vi märker också att en stor andel söker sig till oss för att ha roligare träning, alltså att huvudmålet nödvändigtvis inte handlar om bättre placeringar eller snabbare tider.

Träningsprogrammen startar 1 april, så om du vill vara med från starten i år är det hög tid att anmäla sig till bra, rolig och inspirerande Vasaloppsträning. Senast söndag om du vill börja på måndag!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.