Lagomutmaningen – spring minst 20 min minst varannan dag i april

Lagomutmaningen 1 april

Lagomutmaningen 1 april

I de två senaste avsnittet av podcasten Lagom Kondition har vi pratat om Lagomutmaningen som började igår 1 april. Häng med du också och använd hashtaggarna #lagomkondition och #lagomutmaningen på Instagram. Det är många som fixar 60-80 min löpträning i veckan.

För april månad handlar det om att springa minst 20 min minst varannan dag. Jag ska försöka att vara märkvärdig och springa varje dag. Det blir i så fall min första riktigt “runstreak”. Tror aldrig jag sprungit mer än kanske fem dagar i rad förut.

Första två dagarna sprang jag samma tur. Sjömarkens 5:a hemifrån med en genväg på ett ställe. Så här såg datan ut idag:

  • 6,2 km
  • 32.23 min
  • Mestadels stig med inslag av asfalt och grusväg
  • 160 m totalstigning
  • 5.11 min/km-fart
  • 73 procent av max i snittpuls.
Lagomutmaningen 2 april

Lagomutmaningen 2 april

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.