Träningsdag Wickström Coaching i söndags

View this post on Instagram

När jag är i sammanhang där jag inte känner folk och får svara på frågan vad jag arbetar med får jag ofta kommentarerna: ”Det måste vara fantastiskt att få jobba med sin hobby” och ”Har du något riktigt jobb också” 🤔 Ja, det är fantastiskt att få jobba med sin hobby. Och nej, jag har aldrig haft ett ”riktigt" jobb 🤷🏼‍♂️ . Det finns alltid nackdelar med att vara egenföretagare, men att få jobba med att hjälpa andra till bättre motionsvanor samt att förverkliga sig själva inom löpning och skidåkning är verkligen en ynnest ❄️ . I söndags var det träningsdag för några av adepterna i Wickström Coaching. Så jäkla kul att träffa adepterna som alla är på helt olika nivåer men som alla peppar och motiverar varandra. Mitt och Jojjes mål med tjänsten är ”Bättre och roligare träning” där alla oavett nivå ska få rätt kunskap och inspiration 😃 . #skidåkning #vasaloppet #träningsprogram #wickströmcoaching @wickstromcoaching 📷 @jojjeborssen

A post shared by Erik Wickström (@erik_wickstroom) on

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.