Träningen går bättre

Träningen hittills i år. Tyvärr ligger jag efter förra året, men senaste tiden har det gått bra.

Träningen hittills i år. Tyvärr ligger jag efter förra året, men senaste tiden har det gått bra.

Jag tycker det flyter på bra i träningen. 8 h 46 min förra veckan. Det är årets tredje bästa vecka. Fortfarande har jag inte sprängt 10 h-gränsen i år, vilket jag lyckades med två gånger förra året. Men jag tror det kommer. Löpningen känns bra. Årets tre längsta pass ligger på 18, 22 resp 23 km. Nu börjar jag bli bekväm i sub 5 min/km-fart när jag springer hyfsat kuperade rundor på stig och grusvägar. Senast 4.49-fart med ca 135 i medelpuls.

I förra veckan fick vi ett mycket trevligt besök av delar av familjen Gillis, som är en svenskättad familj som bor i Fairbanks i Alaska där jag bodde i fyra år. Jag har firat jul med dem flera gånger. Christina Gillis, som nu heter Christina Thurman, och jag tog ett fint rullskidpass i Äsperedstrakten i solnedgången. Dagen efter kom även hennes barn, hennes mamma Karin Gillis och dennes mor på besök.

Christina Thurman, tidigare Christina Gillis

Christina Thurman, tidigare Christina Gillis

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.