Semestern slut – 6 veckor går fort

Så här brant är det när Vertikal K tar till vänster på Trollstigen i Åre

Så här brant är det när Vertikal K tar till vänster på Trollstigen i Åre

Downhillcykling i Åre

Downhillcykling i Åre

Vår packning på nattåget: Två ryggsäckar till mig och en till Astrid

Vår packning på nattåget: Två ryggsäckar till mig och en till Astrid

Blytung förlust i Yatzy. Astrid vinner ofta i spel mot mig, inte minst i skitgubbe.

Blytung förlust i Yatzy. Astrid vinner ofta i spel mot mig, inte minst i skitgubbe.

Sista dagen av fyra i Jämtland tog vi bara en jättekort vandring för att kolla lite på downhillcyklisterna innan vi drog till kusinerna Alfons och Filippa i Östersund. Jag frågade Astrid om hon ville testa liftburen cykling, men hon var väldigt sugen på att leka med kusinerna. Sedan tror jag också hon tyckte det verkade lite läskigt cyklingen.

En klassiker hos familjen Nilsson. Mattias hänger på spaden och pappa Lars-Evert jobbar med händerna.

En klassiker hos familjen Nilsson. Mattias hänger på spaden och pappa Lars-Evert jobbar med händerna.

Jag ska passa på att göra lite reklam för Åsa och Mattias föräldrars stuga i Bruksvallarna som går att hyra. Deras Facebook-sida finns här. Fjällstugan i Bruks verkar vara jättefin!

Kräftfiske
I fredags fiskade vi kräftor vilket jag tror jag gjort varje år sedan jag träffade Ida 2003. I år var Idas föräldrar inte med för första gången, så förutom Idas systers familj fick vi kalla in familjen Thiberg för fiskekompetens. Totalt sex vuxna och åtta barn. Det blev även samma laguppställning på kräftskivan i lördags.

Jobbstart
Jag har visserligen jobbat då och då under semestern, men idag är första dagen då jag på riktigt drar igång. Jag skulle gissa att jag har suttit i snitt 30-60 min per dag framför datorn under dessa sex veckor. Visst hade det varit skönt att vara helledig, men jag har ett drömjobb som får coacha andra samt skriva om konditionsidrott. Då är det värt en del semesterjobb.

Ida, Stig och en mjärde

Ida, Stig och en mjärde

Kräftfiske i Ätran i Hillared

Kräftfiske i Ätran i Hillared. Jag blev lite impad av Maj som blev nypt av en kräfta så hon började blöda, men ändå fortsatte att hålla i dem efteråt. Astrids kompis Junis var också med och fiskade.

Svågern Nille kastar ut en kräftbur i Ätran

Svågern Nille kastar ut en kräftbur i Ätran

Kräftfiske i Ätran i Hillared

Kräftfiske i Ätran i Hillared

Kräftskiva i Aplared med familjen Thiberg och Idas syster Erika

Kräftskiva i Aplared med familjen Thiberg och Idas syster Erika

Erik Thibergs bröd

Erik Thibergs bröd

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.