Ultravasan – så gick det 2016

90 km jogg i mellan Sälen och Mora i morgon. Formen känns riktigt bra. Senaste rundorna på 10-15 km på stig (ganska snäll sådan) och grusväg här hemma har jag kunnat hålla 4.30-4.40 min/km-fart med under 140 i snittpuls, trots att kuperingen har varit lite mer än Ultravasan.

Oavsett hur du går i Ultravasan har det verkligen varit kul att vara i så bra form som jag varit senaste veckorna. Det var flera år sedan sist jag kände mig så här bra. Tänk att mer träning leder till att man blir bättre tränad!

Här är min race report från Ultravasan 2016.

Det är betydligt bättre att vara i mål i Ultravasan än att springa och ha ångest mellan Oxberg och Hökberg

Det är betydligt bättre att vara i mål i Ultravasan än att springa sista tre milen

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Ultravasan – så gick det 2016

  1. Mer isolering till folket! skriver:

    Du gjorde reklam för isoleringsbutiken.se redan då!

Kommentarer är stängda.