Skidläger i Grövelsjön

30 jan till 2 feb 2020 håller jag i ett Vasaloppsläger i Grövelsjön för skidåkare på alla nivåer (vi delar upp oss i olika grupper). Lägret har varit fullbokat samtliga fyra år och fått fina betyg. Häng med du också för bra teknikträning med individuell feedback samt en hel del träning, bastubad, god mat och trevlig gemenskap!

Läs mer om Vasaloppsläger i Grövelsjön.

Det händer lite nytt i Grövelsjön. Jag fick nyss detta meddelande med bilden nedan:

Bygget av Vallhalla går bra och kommer bli ett rejält lyft för längdskidåkaren och innehåller bl. a låsbara skidförvaringsboxar, vallabänkar, yta för att kunna samla mindre grupper samt en fyshörna med bl a stakmaskiner och lite annat. Ett steg i rätt riktning och något som på ett positivt sätt stärker vår roll som officiellt Vasaloppscenter.

Vallhalla vid STF Grövelsjön Fjällstation

Vallhalla vid STF Grövelsjön Fjällstation

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 svar på Skidläger i Grövelsjön

  1. Stefan skriver:

    Anmäld!

  2. Tom Carlsson skriver:

    Låter jättekul! Är inresserad av att åka lite seedningslopp till vasaloppet i götaland. Vet du om detta läger krockar med något av dessa(västgötaloppet, tranemo…?) Tack för tipset om rullholkar. Rex var mycket bättre.

Kommentarer är stängda.