3:a i Höstrullen 2019

View this post on Instagram

Grattis Fredrik Ousbäck som förnedrade oss andra på Höstrullen idag genom att sticka efter 3 km och köra 25 km solo 💪🏽🏆 . Kul och ovant att köra på snabbrullat för första gången flera år (annars blir det mest 4:or för mig). Dessutom med icke-dämpade stavar, alltså ej Staffanstaven. Känns i ländryggen 😬 . Formen känns bra och jag lyckades knipa en tredjeplats efter spurtförlust mot Tommy Bylund, som kändes starkast i fältet efter Ousbäck 👍🏽 . Roligt att även ett gäng adepter drog på sig nummerlappen idag. Johan beställde f ö in en dubbelhawaii efteråt medan jag nöjde mig med enkelhawaii 🍍🍍 . Tack Hestra IF och alla andra på plats för en trevlig tävling 👌🏾 . #höstrullen #hestraifskidor #dubbelhawaii #enkelhawaii #wickströmcoaching #lagomkondition #viared #rullskidor #rullskidtävling #vasaloppet

A post shared by Erik Wickström (@erik_wickstroom) on

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.