Redbull Nordenskiöldsloppet 2020 – anmäld

Nordenskiöldsloppet 2017. Foto: Magnus Östh.

Nordenskiöldsloppet 2017. Foto: Magnus Östh.

28 mars 2020 ska jag åka Redbull Nordenskiöldsloppet för andra gången. Det känns riktigt roligt. Vi är cirka tio stycken i Wickström Coaching som ska upp och Jojje ska åka skoter och filma oss längs banan.

Anmäl dig du också. Du bör klara Vasaloppet på ca 8-10 timmar för att fixa 22 mil inom maxtiden. Alla som tar sig i mål är vinnare! Kanske är det därför det lockar som många motionärer att komma till Jokkmokk.

Jag själv kommer säkert vara glad och nöjd bara om jag tar mig i mål. Men jag vill åka bra också. 2017 blev jag 11:a, 20 min efter täten. Topp 10 hade suttit fint. Men det beror ju helt på startfältet.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.