Kosttillskott för konditionsidrottare genom Vitamin Manager

*Annonssamarbete*
I princip varje vecka får jag mejl om sponsrade blogginlägg. Många gånger handlar det om nätcasino och dylikt. Jag säger i stort sett alltid nej, för jag tycker inte det hör hemma på denna blogg. Några fåtal gånger har jag tackat ja, som när jag har skrivit om lopp i Visma Ski Classics samt tidigare om Vitamin Manager.

Det här är ett sponsrat inlägg som jag tackat ja till, dels för att jag själv använder produkterna från Vitamin Manager, dels för att Jojje både är en vän och kollega. Jag själv äter kosttillskott regelbundet och ser till att det innehåller järn pga att jag har naturligt ganska låga HB-nivåer.

Vitamin manager

Vitamin manager

Eventuellt hjälper de extra vitaminerna och mineralerna att hålla mig friskare och starkare, men det är svårt att veta så det kan jag absolut inte säga med säkerhet.

Skräddarsydda kosttillskott
Min kollega och vän Jojje Borssén är entreprenör och driver sedan 2014 företaget Vitamin Manager som nyligen köptes upp av Health & Sports Nutrition Group AB. HSNG AB står bakom Gymgrossisten.com och Bodystore.com och är största handelsplatserna i Norden av kosttillskott och hälsorelaterade livsmedel.

Vitamin Manager har en intressant lösning för att skapa en personlig mix av sin dagliga dos av kosttillskott. Jag har skrivit om detta förut på bloggen när de precis hade startat.

Jag har ätit Vitamin Manager under en tid och sett till att jag har en ganska stressig vardag med egenföretagande, tre barn, träning och ofta för lite sömn så är jag sällan sjuk. Sedan 15 juli i år jag jag t ex tränat varje dag, vilket betyder att jag klarade mig ifrån skolstartsförkylningarna efter sommaren.

Betydligt mer anmärkningsvärt är att min podkollega Niklas Bergh varit frisk i flera månader sedan han börjat äta Vitamin Manager. Han brukar annars ha en sjukprocent på 30-40 procent. Om det är kosttillskotten eller något annat eller en kombination är svårt att säga. Men det kanske kan löna sig att testa?

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Kosttillskott för konditionsidrottare genom Vitamin Manager

  1. Epatraktor Sandared skriver:

    👎 urk

  2. Benke skriver:

    Flera stora undersökningar visar att risken för sjukdom inte minskar när du äter kosttillskott.

    Citat ovan från vårdguiden.

Kommentarer är stängda.