Träningsprogram Vasaloppet, Nordenskiöldsloppet etc

Johan Österlund är en av många adepter i Wickström Coaching med fin utveckling. Från nybörjare till att ha seedat sig till led 3. Jag tror jag kommer att stå ännu längre fram när det väl är dags för Vasaloppet. Johan ska precis som ett tiotal andra adepter åka Nordenskiöldsloppet.

Johan Österlund är en av många adepter i Wickström Coaching med fin utveckling. Från nybörjare till att ha seedat sig till led 3. Jag tror jag kommer att stå ännu längre fram när det väl är dags för Vasaloppet. Johan ska precis som ett tiotal andra adepter också åka Nordenskiöldsloppet.

Över 150 adepter! Så himla kul att så många nybörjare och motionärer valt att utveckla sin skidåkning genom att bli adept i Wickström Coaching. Och vilka förbättringar vi har sett!

Idag sön 17 nov är det sista chansen att hoppa på för den här säsongen. I morgon måndag stänger vi anmälan och öppnar upp igen i mars.

Tjänsten är till för alla som söker kunskap och inspiration inom områden som träningsupplägg, teknik, utrustning, stakmaskin, skidgång, rullskidåkning, skidåkning samt att träffa andra adepter i intern FB-grupp och på läger.

Vi har allt från nybörjare till led 1-åkare. Läser mer här om träning inför Vasaloppet och andra skidlopp.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Träningsprogram Vasaloppet, Nordenskiöldsloppet etc

  1. Cykelkatten skriver:

    Bra skit! Nån gg ska jag också ta tag i detta med skidandet ordentligt.

Kommentarer är stängda.