Bilder från Orsa, Skidome och Borås

Nyklippt

Nyklippt

Förra veckan stod jag på skidor i 19 timmar med lektioner och kurser i Borås, Skidome och Orsa Grönklitt. Utöver det ett gäng föreläsningar, videogenomgångar, textskrivande, podinspelningar, filmning och annat.

Andra halvan av januari är min absoluta högsäsong. Inte sällan är arbetsdagarna 16 timmar och ibland ligger sömnen på 4 timmar. Dagen före Moraloppet gick jag upp kl 04.15. Sedan jobbade jag 4 timmar framför datorn, sedan 5 timmar skidlektion plus ett par timmar med videogenomgång, för att avsluta med lite mer datajobb.

Detta är såklart inte hållbart i längden. Men så får det vara i ett par veckor. Jag har trots allt ett säsongsbetonat jobb. Från och med i början av februari blir det lugnare.

Jag tycker verkligen att det gör jag är genuint roligt. Så även om det sliter på kroppen och jag är borta mycket från familjen den här tiden på året så tycker jag att det är värt det. Jag får så mycket energi tillbaka från alla härliga elever och alla jag jobbar med i andra projekt. Och det är jättekul att så många visar sin uppskattning.

Nedan bilder från senaste veckan.

Skidkurs/skidlektion med Saab i Orsa Grönklitt fre 17 jan

Skidkurs/skidlektion med Saab i Orsa Grönklitt fre 17 jan

Så här ser det ofta ut när jag jobbar med datamaskinen på annan ort. Ofta har jag inget ljud i hörlurarna, utan har dem mest för att avskärma mig.

Så här ser det ofta ut när jag jobbar med datamaskinen på annan ort. Ofta har jag inget ljud i hörlurarna, utan har dem mest för att avskärma mig.

Skidlektioner i Orsa Grönklitt sön 19 jan 2020

Skidlektioner i Orsa Grönklitt sön 19 jan 2020

Jag bodde bl a med Fredrik Bergdahl på Saab i Orsa. Här stålsicklar han för fullt.

Jag bodde bl a med Fredrik Bergdahl på Saab i Orsa. Här stålsicklar han för fullt.

Åkte bil själv t o r till Dalarna i helgen. Det blev en dryg timmes snack med Martin Holmstrand på vägen hem.

Åkte bil själv t o r till Dalarna i helgen. Det blev en dryg timmes snack med Martin Holmstrand på vägen hem.

Skidinstruktör på Borås skidstadion

Skidinstruktör på Borås skidstadion

Skidkurs i Borås mån 20 jan 2020

Skidkurs i Borås mån 20 jan 2020

Skidkurs på Borås skidstadion mån 20 jan 2020

Skidkurs på Borås skidstadion mån 20 jan 2020

Skidkurs på konstsnön i Borås tis 21 jan 2020

Skidkurs på konstsnön i Borås tis 21 jan 2020. Det var sista kursen jag körde i Borås innan. Sedan påverkades åkningen för mycket av snön.

Borås skidstadion tis 21 jan 2020. Sista dagen jag körde skidkurs där för denna perioden.

Borås skidstadion tis 21 jan 2020.

Skidkurs i Skidome tors 16 jan

Skidkurs i Skidome tors 16 jan

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.