Recension Wickström Coaching

Vi håller precis på med utvärderingen efter årets säsong. Se bilderna nedan hur adepterna har svarat såhär två dygn efter vi har skickat ut enkäten. Adepterna är allt från led 10-åkare till elitledsåkare (vi har en, han stod i led 3 när han började med coachingen).

Hoppas just du också vill vara med i gemenskapen för bättre och roligare träning. Coachingen är för alla! I år har vi också träningsprogram specifikt inriktade till de som planerar att staka Vasaloppet (träningsprogram för att staka Vasaloppet).

Anmäl dig här för träning mot Vasaloppet och andra långlopp!

Recension Wickström Coaching

Recension Wickström Coaching

Recension Wickström Coaching

Recension Wickström Coaching

Recension Wickström Coaching

Recension Wickström Coaching

Recension Wickström Coaching

Recension Wickström Coaching

Recension Wickström Coaching

Recension Wickström Coaching

Recension Wickström Coaching

Recension Wickström Coaching

Recension Wickström Coaching

Recension Wickström Coaching

Recension Wickström Coaching

Recension Wickström Coaching

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

6 svar på Recension Wickström Coaching

 1. Linus skriver:

  Är den röda tårtbotten Nicklas?

 2. Eva skriver:

  Hej!
  Blir väldigt sugen på att anmäla mig, men måste man ha facebook?
  Funkar det bra även utan?

  • Erik Wickström skriver:

   Hejsan Eva! Kul av att du är intresserad. Facebook-gruppen är för pepp, inspiration och motivation från övriga adepter. Där skrivs också många race reports från loppen och olika ämnen diskuteras. Man behöver inte ha Facebook. All information går även ut på mejl. Det är några adepter som inte har Facebook och det funkar fint. Vissa har skaffat Facebook enbart för coachingen.

 3. Joakim Gren skriver:

  Är det inte låg svarsrate från adepterna? 38-48 responses säger bilderna och jag vill minnas att jag sett siffror på 150+ adepers i coachingen. Kan det vara så att det är de som inte är lika nöjda som inte svarat?

  • Erik Wickström skriver:

   Enkäten gick till ca 150 personer. Detta var efter två dygn. Nu har över 60 svarat. Det är möjligt att det selekteras lite grann på det sätt du beskriver, men inte nödvändigtvis. Överlag är vi i alla fall jättenöjda med svaren. Framförallt att hundra procent (fortfarande vid 62 svar) rekommenderar vår tjänst.

Kommentarer är stängda.