Adam Steen i Borås-laget i Wings for Life

Wings for Life - Laget "Republiken Borås"

Wings for Life – Laget “Republiken Borås”

Dalarnas stjärnbloggare Adam Steen har nu anmält sig till Boråslaget i Wings for Life World Run. Om det har förekommit mutor förtäljer inte historien.

Även Catharina Ramhult, en av Borås genom tiderna bästa skidåkare och löpare, är anmäld i “rätt” lag.

"The bröderna" och jag i Sälens skidspår. Adam Steen är liksom jag en flitig bloggare och vi ses då och då. Vi är ganska olika och tycker olika om mycket, men har trevlig ihop. Jonathan Steen är den stora talangen av de tre på bilden.

“The bröderna” och jag i Sälens skidspår april 2018. Adam Steen är liksom jag en flitig bloggare och vi ses då och då. Vi är ganska olika och tycker olika om mycket, men har trevlig ihop. Jonathan Steen är den stora talangen av de tre på bilden.

Virtuellt lopp
Du missar väl inte Wings For Life World Run söndag 3 maj kl 13.00.

Wings for Life World Run är partner Niklas Berghs och min podcast Lagom Kondition och det kostar 20 euro att springa. Pengarna går till forskning på ryggmärgsskador.

Efter att du har anmält dig kan du gå med i olika lag. Niklas lag heter ”Lagom Sverige” och mitt lag heter ”Republiken Borås”. Döpt av Niklas. Anmäl er självklart till Boråslaget! I dagsläget är vi 11 st. Sverige-laget är 17 st. Flest kilometer vinner.

En “bil” kommer bakifrån
Wings for Life har arrangerade lopp, men de är inställda i år pga coronaviruset. Fördelen är att en stor del av konceptet handlar om att springa själv med en app. Så du kan t ex anmäla dig, gå med i Boråslaget och springa helt själv i skogarna kring Årjäng.

Du springer så långt du hinner innan du blir upphunnen av en virtuell bil (appen talar om när du är är upphunnen). Det finns en kalkylator på Wings for Life hemsida. Se lathund nedan.

  • Springer du i 7 min-fart hinner du 10 km
  • Springer du i 6 min-fart hinner du 15 km
  • Springer du i 5 min-fart hinner du 27 km
  • Springer du i 4 min-fart hinner du 54 km

Ett lämpligt lopp i dessa tider, eftersom du kan springa själv och var du vill.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.