Löpintervaller med barnvagn – 3.30 min/km-fart runt Byttorpssjön

Passet på Strava

Passet på Strava

Igår kväll sprang jag 3 st intervaller på 1.73 km (City Gross-SP), 1.85 km (runt Byttorpssjön) respektive 1.73 km (SP-City Gross). 2,5 min vila mellan intervallerna.

Jag ringde till Jakob Böhm direkt efteråt och skröt om passet. Han är kanske den som sprungit mest med barnvagn i hela Sjuhäradsbygden. Böhm har slitit med sjukdom senaste månaden och är ur slag. Även Linus Wirén har problem. En stressfraktur i smalbenet. De är annars Borås två bästa löpare.

Själv känner jag mig i storform. Men jag är alltid försiktig när det kommer till att inte gå på för hårt i löpningen. Jag har fortfarande inte maxat ur en enda gång i löpning i år än. De få intervallpass jag har kört har jag hållit igen lite grann. Men jag har sprungit mycket nu, även en del på hårt underlag pga barnvagnslöpningen.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.