Gott om virtuella lopp

Landsjön Runt 2012 starten

Landsjön Runt 2012 starten. Jag gillar den bilden. Jag vann inte, men jag var i alla fall gladast på startlinjen.

Det finns många virtuella lopp i år. Jag själv har åkt skidförbundets virtuella tävling i mars och kutat Göteborgsvarvet, vilka båda funkade fint. Jag sprang även Coronamilen med två barn i Charioten med vår granne Alexandra så hon kunde fixa sub 50 min på milen för första gången.

Självklart är det inte samma grej som riktiga lopp, men jag gillar det som alternativ. Man blir nervös och tar i lite extra.

Tips på två virtuella lopp i sommar:

Landsjön Runt Virtual Race ersätter Landsjön Runt i år där är det 12,5 km rullskidor som gäller. 29 juni till 29 augusti. Du är sedan med i en utlottning av bl.a en husbilsweekend. Anmäl dig här och läs mer om loppet här. IK Vista behöver allt stöd de kan få efter att alla föreningens tillgångar stals av en person nära huvudstyrelsen för några veckor sedan.

Virtual Alliansloppet genomförs 10-12 juli som en del av Guide World Classic Tour. 16, 32 eller 48 km. Läs mer och anmäl dig här.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 svar på Gott om virtuella lopp

  1. Tobias skriver:

    Säkert en banan nedtryckt i byxlinningen baktill också.

Kommentarer är stängda.