Tre dagar kvar till Hemmavasan

Idag känner jag mig frisk. Men jag väntar till på torsdag eller fredag innan jag kör första träningspasset. Tiden är knapp nu inför Hemmavasan.

View this post on Instagram

HemmavasanX8 😩 I ett pressmeddelande från Vasaloppet idag gick det att läsa följande 👇🏽 . "Vasaloppscoachen Erik Wickström är anmäld för att genomföra samtliga åtta lopp, dvs fyra cykellopp och fyra löplopp, under de åtta dagarna!!” . 🚴🏻‍♂️ Hemmavasan Cykel 90 🚴🏻‍♂️ Hemmavasan Cykel 45 🚴🏻‍♂️ Hemmavasan Cykel 30 🚴🏻‍♂️ Hemmavasan Cykel 10 🏃🏻‍♂️ Hemmavasan Ultra 90 🏃🏻‍♂️ Hemmavasan Ultra 45 🏃🏻‍♂️ Hemmavasan Trail 30 🏃🏻‍♂️ Hemmavasan Trail 10 . Alltså 17,5 mil MTB och 17,5 mil terränglöpning på 8 dagar 15-22 aug. Hade det varit på en månad hade det varit en helt okej träningsmånad 😬 . Den stora utmaningen (förutom hur dagarna ska gå ihop i kombination med jobb, dagisinskolning, barnens aktiviteter etc) är de långa löpdistanserna, så jag kör näst längsta löpningen första dagen och längsta löpningen sista dagen 🤓 . Nu till det bästa: Lör 15 aug kl 10.00 är du som också vill delta i Hemmavasan välkommen att springa 10, 30 eller 45 km som varvlopp på Nordtorps gula 5 km-spår utanför Borås. Vi startar vid SOK-stugan 🏃🏼‍♀️🏃🏻‍♂️ . Det ryktas att @ethiberg aka @skidpropaganda hoppar in som speaker och att vi käkar dubbelhawaii på Sjömarkens pizzeria efteråt 🍍🍍 . #hemmavasan #hemmavasanX8 #vasaloppet #dubbelhawaii #wickströmcoaching #lagomkondition #skidpropaganda #ultravasan #trailvasan #cykelvasan @vasaloppet

A post shared by Erik Wickström (@erik_wickstroom) on

Hemmavasan 2020. Grön t-shirt från Vasaloppet.

Hemmavasan 2020. Grön t-shirt från Vasaloppet.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.