Två bilder och en film

Rullskidlektion med Carl-Magnus Sandberg. Andra gånger. Vi har några lektioner kvar. Sedan kommer han bli vass i vinter.

Rullskidlektion med Carl-Magnus Sandberg. Andra gången. Vi har några lektioner kvar. Sedan kommer han bli vass i vinter.

Leverans från Umara med sportdryck, gels och bars. Jag konsumerar inte så mycket energi på träning förutom på långpass (vilket inte sker varje vecka för mig), men desto mer på tävling. Det funkar bra att samarbeta med Umara.

Leverans från Umara med sportdryck, gels och bars. Jag konsumerar inte så mycket energi på träning förutom på långpass (vilket inte sker varje vecka för mig), men desto mer på tävling. Det funkar bra att samarbeta med Umara.

Som officiell Vasaloppscoach vill jag passa på att nämna det nya loppet Trailvasan 10.

Vasaloppets pufftext:
Sommaren 2021 är det premiär för Trailvasan 10. Mycket stig, tekniskt underlag och backar – allt i solnedgången. Vi garanterar en härlig löparfest då både start och målgång sker på samma plats i Mora. Ta första steget och anmäl dig på vasaloppet.se

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.