Långpass på rullskidor för andra veckan i rad

Efter ett rullskidpass

Efter ett rullskidpass

Racefox-värdena igår på rullskidpasset på gamla Swenor-4:or var ganska höga för att vara mig

Racefox-värdena igår på rullskidpasset på gamla Swenor-4:or var ganska höga för att vara mig

Pulskurva Racefox

Pulskurva Racefox

Förra helgen körde jag ett rullskidpass på drygt 2,5 h, med en rejäl väggning sista timmen. Faktiskt länge sedan jag var så totalt slut på ett långpass. Då var det första gången jag körde över 1,5 h på rullskidor på sex veckor.

Igår körde jag återigen ett långpass, denna gång på 2 h 21. Denna gång höll jag hela vägen. 18,7 km/h på gamla Swenor-4:or, vilket är hyfsad fart. Dock inte superkuperat. 135 i snittpuls låter kanske lågt, men jag låg på hyfsat.

Ett av Idas största intresse är att plocka svamp. Igår var vi ute i skogen och hittade gott om kantareller. Vår vän Per Forsberg med två av sina barn bor hos oss i helgen. Även Martin Josefsson och hans två barn var med igår. Kul med lek i skogen.

Svampplockning

Svampplockning

Kantareller

Kantareller

Skogsvandring

Skogsvandring

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.