Bloggen 11 år idag

I går sprang jag "korta rundan" med Stig i vagnen när han skulle sova. Den tar ca 20 min och den springer jag när jag av olika anledningar vill ha en kortare pass. Igår gick den i 4.34-fart med 123 i snittpuls. Kanske var det nya Hoka One One Carbon X 2 som gjorde att det gick fortare i förhållande till puls jämfört med tidigare.

I går sprang jag “korta rundan” med Stig i vagnen när han skulle sova. Den tar ca 20 min och den springer jag när jag av olika anledningar vill ha en kortare pass. Igår gick den i 4.34-fart med 123 i snittpuls. Kanske var det nya Hoka One One Carbon X 2 som gjorde att det gick fortare i förhållande till puls jämfört med tidigare.

Idag fyller bloggen 11 år. Enligt tradition länkar jag alltid till det första inlägget “En första post om Post” som skrevs i Oslo 9 juni 2010.

Även om jag har flera andra kanaler idag som pod, Instagram etc har bloggen alltid legat mig varmt om hjärtat. Jag gillar att den idag får betecknas som ganska “långsam” i sammanhanget. Lite som de sociala mediernas papperstidning.

Idag ska jag med Maj på ett vårdbesök utöver sedvanligt datajobb med allt möjligt, men hoppas kunna få möjlighet att skriva en race report från Båstad-Mölle. Just race reports verkar vara bland det mest uppskattade här på bloggen. Jag försöker lägga lite extra krut på dem.

Stort tack för att ni följer! Det hade ju inte varit lika roligt att skriva om ingen läste.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

2 svar på Bloggen 11 år idag

  1. Stefan skriver:

    Alltid kul att läsa bloggen, saknar dock dina bildbomber.

    • Erik Wickström skriver:

      Tack. Ja, förr var det ofta bildbomber. Det var på den tiden Ida ofta var med på loppen och stod och sköt med en systemkamera. Nu med en klase barn blir det inte så ofta att jag har med en ”fotograf”.

Kommentarer är stängda.