Löpning med Manne Forssberg från Spring Snyggt-podden

Manne Forssberg och John Kingstedt från Spring Snyggt-podden

Manne Forssberg och John Kingstedt från Spring Snyggt-podden

I onsdags var jag i Stockholm över dagen för några olika grejer. På förmiddagen sprang jag ett pass med Manne Forssberg från Spring Snyggt-podden. Hans podkompis John Kingstedt hängde med på cykel.

Vi körde 16 km med varannan kilometer i 3.50 min/km-fart och varannan i 4.15 min/km-fart, vilket är ett hårt pass för Manne som tränar för sub 3 på marathon. Inte lika hårt för mig, men det känns rejält i benen nu två dagar efteråt. Drygt 18 km flack asfalt (inkl upp- och nedjogg) är jag inte van vid.

Manne och John är kul killar! Ser fram emot nästa gång vi ses.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.