Tobias 40 år och bloggen 13 år idag

Tobias Magnusson i bordshockey-VM 2007

Tobias Magnusson i bordshockey-VM 2007

Tobias, kranskullan, jag och Ida på väg in mot banketten. Foto: Magnus Östh.

Tobias, kranskullan, jag och Ida på väg in mot banketten i samband med 24-timmars/Årefjällsloppet 2016

Idag fyller min vän Tobias Magnusson 40 år. Tobias är en av mina äldsta och bästa vänner och en stor förebild kring kreativitet. Och han visar på ett bra sätt att allt inte behöver vara så tillrättalagt.

Det är få människor, kanske ingen, som fått mig att gapskratta så ofta som Tobias.

Hans galna upptåg har fått mig att bli mer vidsynt och hans ständiga “affärsidéer” har inspirerat mig i mitt jobb som egenföretagare.

Tobias var också med och stöttade mig vid bl a 24-timmars på skidor och på SM 100 km löpning, något jag är oerhört tacksam för.

Tack för att du läser bloggen!
En annan som fyller år idag är bloggen. Grattis på 13-årsdagen. Så här såg det första inlägget ut. I takt med att jag lägger mer kraft på kanaler som Lagom Kondition podcast samt sociala kanaler för Wickström Coaching och mig själv (Instagram, Facebook, Strava etc) så har jag inte lagt ner samma engagemang på bloggen de senaste åren.

Men jag tycker fortfarande den är en kul och bra kanal på många sett och jag ser ju på statstiken att det fortfarande är många som läser. Så jag fortsätter nog ett bra tag till! Tack för att du följer med.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.