Fortsatt bra träningsveckor

Rullskidåkning på grusväg. Stakning runt Viaredssjön.

Rullskidåkning på grusväg. Stakning runt Viaredssjön.

Senaste veckorna har jag tränat 12, 10, 12 respektive 11 timmar per vecka.

Det är riktigt bra för att vara mig.

Jag försöker vara ganska strukturerad. Det blir i grova drag ofta ett cykelpass på 2-3 h, ett skejtpass på 1,5-2 h, ett rejält styrkepass, två löppass, ett SkiErg-pass och två pass rullskidor stakning.

De högintensiva passen blir ofta de som finns med i Wickström Coaching, men med en del undantag vid exempelvis lopp eller som idag då jag körde 8 st 3 min på rullskidor istället för 10 st 3 min på SkiErg.

Träningen går fint och formen är god. Och det var nästan 1,5 månad sedan jag var sjuk senast (lång friskperiod när man har tre småbarn, i a f för mig). Jag passar på att njuta så länge det varar!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

1 svar på Fortsatt bra träningsveckor

  1. Pingback: Fortsatt bra träningsveckor - Bloggfeed

Kommentarer är stängda.