Sommarlov i Vejbystrand

Inte bara jag som går på lina.

Inte bara jag som går på lina.

Mycket banvall blir det. Mellan Förslöv och Båstad. Rullskidåkning på Bjäre banvall.

Mycket banvall blir det. Mellan Förslöv och Båstad. Rullskidåkning på Bjäre banvall.

Vi är i Vejbystrand och bor i min mors stuga. Jag var själv med barnen måndag till fredag innan Ida kom ner i fredags.

Måndag, tisdag och onsdag jobbade jag typ kl 09.00-17.00, under en tid vilken jag också tränade. Mamma och syrrans familj hjälpte till med barnen då. Sedan var jag ledig torsdag och fredag innan det var en träningsdag med Wickström Coaching i Båstad i lördags.

Från och med nu är tanken att jag är “ledig” i fem veckor till. Med ledig menas att jag kanske sitter i snitt 1 timme om dagen framför datorn, ofta genom att ställa klockan och gå upp före alla andra.

Målsättningen med träningen att att kanske komma ut kring 7-8-tiden på morgonen och träna 1-2 timmar varje dag, med många undantag.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

1 svar på Sommarlov i Vejbystrand

  1. Pingback: Sommarlov i Vejbystrand - Bloggfeed

Kommentarer är stängda.