Den årliga rivstarten på hösten

Bra gym i Moraparken. Både SkiErg och Thorax Trainer (eller Nordic Strong som det heter nuförtiden).

Bra gym i Moraparken. Både SkiErg och Thorax Trainer (eller Nordic Strong som det heter nuförtiden).

I år var inget undantag. I mitten av augusti drar allt igång igen.

Folk är tillbaka från semestrarna och det kommer in förfrågningar från klubbar, företag och privatpersoner på träningsaktiviteter. Jag skriver offerter, lägger i grejer i kalendern och bokar resor. Och så har vi en ny periodstart i coachingen idag. Och vi jobbar med utvärderingen av stakmaskinsloppet. Och Lagom-podden är igång sedan ett par veckor tillbaka efter ett sedvanligt sommarlov i juli. Och Höstmaran 14 okt är det dags att börja prata lite mer om.

Och barnens förskola/skola startar och alla aktiviteter på vardagskvällarna drar igång och fritidsschemat ska läggas in i tempus och ledighetsansökan för Hestras Skeikampenläger i december är lika bra att göra nu och Stig är sugen på att leka med sina dagiskompisar efter dagis som aldrig förr och momsen för andra kvartalet ska in och två björkar på tomten har kroknat och behöver fällas och så var det en partnerträff i Mora tors-fre förra veckan.

Kort sagt. Vi befinner oss i den årliga rivstarten på hösten, något jag uppskattar. Det är kul, inspirerande och intensivt! Träningen får stå tillbaka lite grann i några veckor nu.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.