Sveriges friskaste arbetsplats

Team Taxus inför Stafettvasan 2020

Team Taxus inför Stafettvasan 2020

Vill du göra en friskvårdssatsning på din arbetsplats? Sök och vinn! Vasaloppet fixar. Jag har rollen som coach. Ne nedan och sök här.

Sveriges friskaste arbetsplats

Nu söker vi kollegor som tröttnat på gäspiga möten och leveranser i sengångartempo. Det här är en chans för arbetsplatser som vill få till en förändring och som vill inspirera andra med sitt engagemang. Vi vill ha din ansökan senast torsdagen den 31 augusti 2023.

Forskning visar att träning inte enbart påverkar kroppen, utan även det mentala. Fysisk aktivitet ger bättre livskvalitet och hjälper dig att hantera stress, stärker din självuppfattning och minskar oroskänslor. Vi söker kollegor som vill skapa positiv förändring i sina liv med målsättning att genomföra Stafettvasan 2024.

Vinsten

Vasaloppet utser en vinnande arbetsplats som får ett komplett träningsupplägg. I priset ingår:

  • Träningstillfällen tillsammans med den officiella Vasaloppscoachen Erik Wickström
  • Skidor, pjäxor och stavar från Madshus och Swix
  • Jackor, byxor och mössor från Craft
  • Startplats till Stafettvasan 2024

Vasaloppet kommer att följa och dokumentera utvecklingen för att inspirera andra arbetsplatser att röra på sig och komma ut i naturen.

En jury utser det vinnande laget. Juryn består av fyra personer: Johan Eriksson, vd Vasaloppet och juryns ordförande, Katarina Gospic, hjärnforskare, Kjell Enhager, ledarskapscoach, och Kim Swing, HR-direktör på Ahlsell Sverige.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.
%d bloggare gillar detta: