6:a i Rya Åsar Trail Run

Inför Rya Åsar Trail Run 2023

Inför Rya Åsar Trail Run 2023

Resultat Rya Åsar Trail Run 2023

Resultat Rya Åsar Trail Run 2023

I lördags skrev jag på bloggen att topp 6 är rimligt. 6:a var just vad jag blev i Rya Åsar Trail Run 12 km. Olle Meijer som blev trea vann Ultravasan 90 i år och nu var jag bara 1.26 min efter honom.

Jag fick till ett fint lopp och lyckades precis hålla John Kumlin bakom mig. Vi sprang ihop till djävulsbacken där jag drog ifrån rejält. Trots att jag inte alls maxade upp (men tog i lite mer än på övriga banan) så lyckades jag ha andra tid där. Som mest var jag ca 25 s före, men han tog som väntat ikapp en del i de tekniska partierna samt i nedförsbackarna.

John slog personbästa i loppet och var jättenöjd, vilket jag också är, inte minst med tanke på att han slog mig senast vi möttes (Sjömarkens 14 km i våras).

Sett till vissa segment på Strava etc tror jag att jag sprungit bättre vissa år, men det var helt klart en bra insats även jämfört med mina bästa lopp här. Dessutom var det trots finvädret ganska blött på stigarna.

Valet av tunna skor med bra grepp (Hoka Evojawz) var helrätt igår. Träningsvärken (och eventuella gubbvader) idag är däremot inte att leka med. Det högg dessutom till i vänster vad efter 5 km.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning. Bokmärk permalänken.

1 svar på 6:a i Rya Åsar Trail Run

  1. Pingback: 6:a i Rya Åsar Trail Run - Bloggfeed

Kommentarer är stängda.