Vinn en SkiErg från Concept2 Sverige genom Ergtober

Ergtober

Ergtober

I podcasten Lagom Kondition genomför vi varje år Ergtober, då presenterar vi tre stakmaskinspass per vecka. Kör du minst fem av de totalt tolv passen passen under oktober månad har du möjlighet att vinna en SkiErg från Concept2 Sverige, som har den svenska agenturen för denna fantastiska stakmaskin.

Tävla genom att fylla i formuläret nedan. Vi tar emot ansökningar från 23 oktober till 31 oktober. Du som söker kommer med som mottagare av Wickström Coachings och Trumpet Woolwears nyhetsbrev som du när som helst kan avregistrera dig ifrån.

Med koden “Ergtober23” har du 5 procent rabatt på hela sortimentet som Concept2 Sverige t o m 30 november. Koden går att använda en gång per person.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Vinn en SkiErg från Concept2 Sverige genom Ergtober

 1. Erik Söderlund skriver:

  Hej
  Lyssnar gärna på era poddar och tycker att faktadelarna ger mig mycket. I senaste avsnittet om puls hade jag dock önskat en lite längre inledning kring att pulsen är individuell och att det är svårt (omöjligt) att jämföra med någon som har en annan maxpuls. (Förstod nu iofs att det även vid lika maxpuls kan skilja en hel del i pulszonerna….) Hur som helst så är det många som inte förstår att jag som har en maxpuls på 195 (även om jag är 65år) inte ligger på en högre belastning vid en puls på tex 160 än vad kompisen som ligger på 140 i puls gör. Utan vi kan ligga på precis lika belastning. Med andra ord så gärna en uppföljning kring maxpuls relaterat till träningsbelastning (pulszoner).
  Tack för mig🙂

  • Erik Wickström skriver:

   Hejsan! Tack 😀 Jag lyssnade på avsnittet igår och jag håller med. Det borde vi ha förklarat mycket tydligare. För visst är det så. Vissa har väldigt hög puls (t ex du), medan andra har betydligt lägre. Och det är ju friställt från ämnet gällande hur svårt en van löpare eventuellt har att få upp pulsen på t ex rullskidor.

Kommentarer är stängda.