Ramsau är sagolikt

Nu är jag på plats i Ramsau. Strålande solsken och ett antal topplessvyer påglaciären. Fantastiska höstfärger i dalen. Tyvärr gör armbågen ont, så jag satsade på mycket foto och jobb idag. Det blev 1,5 h klassiskt på glaciären och 1h40 min löpning i dalen på eftermiddagen. I morgon blir det lite mer träning. Nu ska det sovas, jag och SVT-killen Rickard Olsson delar rum. Skitsnäll kille som är slagfärdig som få.

Mer om de helschyssta lägerdeltagarna finns här i en minikrönika jag skrev på skidsport.com idag.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Löpning, Skidor. Bokmärk permalänken.

1 svar på Ramsau är sagolikt

  1. Z skriver:

    Ser ju nice ut! Där skulle man varit med!!! Men JOBBAR tydligen i fel branch!!!

Kommentarer är stängda.