Torsby dag 1 av 5 – läger med UIF

Skåne-Linus är snäll och rolig...

Skåne-Linus är snäll och rolig...

Det blev en kickstart på det första lägret med min nya klubb: Ulricehamns IF. Vi kom upp efter lunch och körde 2 timmar skejt i tunneln, och efter lite vila avslutade vi träningsdagen med 1 timme klassiskt.

Skejtpasset spårade ur lite grann. Snygge-Marcus och jag låg i hyfsad fart (3.55 min/varv runt konerna), när vi mötte Malungs Erik Andersson. Då blev tempot uppskruvat och varven var till slut nere på 3.14 min runt konerna (ca 3.00 min öppning till öppning). Då hade jag 174 i puls, att jämföra med mitt max på 190. Det är sällan det blir så på distanspass för mig, men det är vansinnigt roligt. Man säger ingenting, men alla är med på tåget. Under första passet stannade vi aldrig och drack ingenting på två timmar. Trött blev jag.

...liksom hans blivande ingenjörsarbetskollega i Falun, Hallands-Andreas.

...liksom hans blivande ingenjörsarbetskollega i Falun, Hallands-Andreas.

Med på lägret är följande sju UIF:are:

– Emil Ekman
– Marcus Johansson
– Linus Larsson
– Andreas Lundblad
– Pontus Rygh
– Thomas Ruppaner (tysk)
– Erik Wickström

Nu väntar en ny dag: 20 min morgonjogg, 2 h tunnel och rullskidsintervaller.

 

 

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.