Anders Olsson på sitski i Torsby Ski Tunnel

Anders Olsson kommer att bli farlig i skidspåret i vinter.

Anders Olsson kommer att bli farlig i skidspåret i vinter.

Dubble guldmedaljören från Paralympics 2008 – simmaren och multiidrottaren Anders Olsson – har varit i Torsby två dagar i rad. Det är helt galet imponerande att se honom staka upp för backarna, stark som en oxe är han. Och efter en pratstund i omklädningsrummet kunde vi uschlehamnare även konstatera att han är vansinnigt snäll och trevlig. Nästa år lovade Anders Olsson att klara Vasaloppet på under 10 timmar på sin sitski. Men innan dess ska han simma mellan San Francisco och fängelseön Alcatraz.

En simmares bil framför en fyrs.

En simmares bil framför en fyrs.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Styrka och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.