Skidlägret avslutat – tack alla!

Några av lägrets alla kämpar.

Några av lägrets alla kämpar. Foto: Jakob Hanberger.

Attans vad roligt det är att vara skidinstruktör och ordna skidläger för Vasaloppsåkare. När vi skildes åt efter söndagens lunch på Valbergsängen var det ett gäng på 19 personer som på tre dagar blivit goda vänner.

Marie Schörling, ett av lägrets verkliga stämningshöjare. Ständigt något spännande att säga.

Marie Schörling, en av lägrets verkliga stämningshöjare. Ständigt något spännande att säga. Foto: Jakob Hanberger.

Man får mycket energi tillbaka att jobba med så motiverade och trevliga skidåkare. Det var toppen att vi blev två grupper, så jag kunde ta hand om nybörjarna och de mindre erfarna åkare, medan Johan Martinsson med bravur utbildade de mer erfarna.

Det blev en intensiv helg med teknikträning, videotittar, bastu, rödvinsmys, tipspromenad med fina priser, morgonjoggning, styrka, spänst, skidgång, löpning, skratt, skämt, snälla pikar och mycket go’ i gänget. Det härliga blandningen i kön, ålder och livssituation funkade perfekt. Tack för en riktigt rolig helg!

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Detta inlägg publicerades i Skidor och märktes , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Skidlägret avslutat – tack alla!

  1. Tobias Persson skriver:

    Tja Erik,

    Blir det nått mer Vasaloppsläger innan Vasan i din regi? Vi är ett gäng som funderar på ett eller ett par läger innan det är dags.

    /Tobias P

Kommentarer är stängda.