Borås Tidning uppmärksammade Vasaloppslägret i Torsby

Vissa får aldrig nog av uppmärksamhet. Jag hör definitivt dit.

När jag kom hem från Ramsau i helgen hade jag en veckas skörd av Borås Tidning att läsa. Det tar ungefär 30 min per nummer att beta sig igenom denna fantastiska tidning. I tisdagens tidning fanns ett reportage om Vasaloppslägret i Torsby 9-11 september, se nedan.

Apropå uppmärksamhet så vill jag tacka alla ER FANTASTISKA LÄSARE som är inne på sidan för att läsa, titta på bilder, samt “gilla” och kommentera inlägg. Bloggen har nästan 400 helt unika besökare per dag och drygt 1000 sidvisningar per dag. Med det ligger den 6:a på Bloggportalen i Borås. Och ofta ligger den faktiskt före självaste Carl Bildt på WordPresstoppen. Tydligen går det att tävla i allt.

Jag ska i alla fall fortsätta att åtminstone då och då skriva något läsvärt.

20110926-065459.jpg

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.