Trööögt i tunneln

Olle med allt som behövs för ett skidläger: laptop, Rubiks kub och en italienare. Det var jag som hade handlat halvflaskan, men jag var inte helt nöjd. Fin kropp, men onödigt strävt och ingen ihållande eftersmak.

Olle med allt som behövs för ett skidläger: laptop, Rubiks kub och en italienare. Det var jag som hade handlat halvflaskan, men jag var inte helt nöjd. Fin kropp, men onödigt strävt och ingen varaktig eftersmak.

Allsport vid Tunneln har blivit Team Sportia. En bra butik!

Allsport vid Tunneln har blivit Team Sportia. En bra butik!

Efter en trevlig felkörning på sju mil via bland annat Hagfors och Ekshärad kom Olle och jag fram till Torsby på eftermiddagen. 2 timmar klassiskt i tunneln med plusmenyn 30 minuters löpning blev dagens dos. Jag hade dock tjuvstartat dagen med en halvtimmes Skierg på Onyx.

Satan i gatan vad trögt det var i tunneln. Varven tog evigheter och jag började undra om jag hade tappat formen någonstans på riksväg 26 eller 45. Men jag åkte några varv med Bob Impola (eller var det Bill, eller Tom, eller Jack?) som bekräftade att snön är betydligt långsammare nu än för bara ett par månader sedan. Tack Bob, du räddade mitt självförtroende!

Mitt pussbild på Tynell och Fredriksson har hamnat på väggen vid entrén i Torsby.

Mitt pussbild på Tynell och Fredriksson har hamnat på väggen vid entrén i Torsby. Ärofyllt.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 svar på Trööögt i tunneln

  1. Skidgurra skriver:

    Gott att höra ni tycker d går trögt oxå..va uppe i helgen å kände mig riktigt trög när jg jmf med dina varvtider.. :o)

  2. Per Hammarström skriver:

    Åkte själv samma dag och de hade uppenbara snöproblem i tunneln. Efter samtal med ansvariga visade det sig att man jobbar stenhårt på att lösa detta.
    Bättre glid nästa gång!
    Per H / Skipark360

Kommentarer är stängda.