Författare till Skidnostalgiboken

Jag kan nu titulera mig som författare. Det är en liten dröm som har gått i upplevelse. På Adlibris, Bokus och andra boklådor finns Erik Wickström nu med i katalogerna som författare.

Men det låter lite bättre än vad det är. Jag kan med boken som finns att köpa i handeln inte direkt kalla mig för författare. Inte alls faktiskt. Jag har ju inte direkt gått och skrivit en Kafka-inspirerad roman på 800 dystopiska och svårmodiga sidor. Inte heller en 200-sidig deckare om en psykopat från Säffle.

Nej, jag har skrivit längdskidsdelen i “Skidnostalgiboken“, som handlar om både längdskidåkning och alpint. Det var ett jätteroligt jobb som gjorde att jag fick/köpte/lånade ett tiotal böcker som skrevs för länge sedan, allt från 1930-talet till 2000-talet. När jag hade läst dessa böcker skrev jag några korta summeringar, samlade in bilder, och sedan formade förlaget detta till en bok.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.