Extrainsatt nybörjargrupp bland längdskidkurserna

Erik och Olle

Erik och Olle

Måndagens nybörjar- och fortsättningsgrupper blev snabbt fulla, vilket tyder på ett härligt skidintresse! Jag har glädjen att berätta att det blir en ny skidkurs för nybörjare, dock inte med mig som instruktör. Ledare blir istället Olle Häggdahl, som inte bara är en duktig skidåkare, utan även lärarstuderande. Så förhoppningsvis har han koll på pedagogiken!

Kursen (Extrainsatt skidkurs) kommer att pågå TISDAGAR KL. 18.00-19.00 PÅ BORÅS SKIDSTADION 17 JANUARI – 28 FEBRUARI (sju tillfällen). Olle kommer att vara där redan kl. 17.30 för att hjälpa till med vallningen.

Skynda att anmäla innan platserna tar slut! Kostnad: 1800 kr. Anmäl genom att skicka ett mejl till erik (a) dinkondition.se eller ring mig på 0702-380059.

PS: Glöm ej dagen med teknikträning i Ulricehamn lördag 17 december: http://www.xcc.se/traningslagren/skidkurs/

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.