Plankan på två pilatesbollar

Plankan mellan två pilatesbollar kan bli jobbigt i längden.

Plankan mellan två pilatesbollar, en av få grejer i tillvaron där jag kan slå Olle Häggdahl

Nästa gång med lite kaxigare vikter kanske...

Det är första advent och Olle Häggdahl och jag körde oss trötta i hela kroppen mellan kl. 8-9 på Onyx i Borås. Olle slår mig i dom flesta övningarna, men jag klarade fyra lyft på 70 kg i bänkpress och han bara ett. Vilken sopa! Dessutom gjorde jag fler dips än honom, samt klarade balansövningarna (tack för inspirationen Sofie Berg och Henrik Swahn) på bilderna ovan. Men som sagt, Olle är överlag starkare än mig.

Olle har klagat på att jag inte skrivit om det senaste rullskidstestet på Kransmossen. Han har suttit med F5-knappen i flera dagar och väntat. Men nu kommer det: han var bara 50 s efter mig på 10 km K kuperat med fyror (tröghjul) i onsdags. Inte illa för en kille som åkte Öppet Sår på 8 timmar 2010. Han går mot sub 5 i Vasan till vintern.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Skidor, Träning och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.