Robert Malmgren in på topp 3

Robert Malmgren är förmodligen en av Borås bästa inte-skidåkare-men-bra-på-SkiErg

Robert Malmgren är förmodligen en av Borås bästa inte-skidåkare-men-bra-på-SkiErg

Jag cyklar fortfarande en gång i veckan, allt för att inte glömma bort hur man gör då det vankas vår. Det brukar bli en cyclocrosstur på 2-3 timmar på de fina landsvägarna runt Borås med min vän Robert Malmgren. Robban är brandman och triathlet, som gjorde en grymt bra insats i augusti då han både blev 15:e man i Kalmar och lyckades bli gift med en trevlig tjej. Bra kämpat på en och samma månad.

Robban var över hos oss igår för att göra några viktiga saker: dricka perkulatorkaffe, äta pepparkakor, titta på världscupen från Düsseldorf och dra 100 meter SkiErg. Den starke smålänningen har typ aldrig åkt skidor innan, men har till min stora glädje gått och köpt en skejtutrustning med kommentaren “Det viktigaste var kroppsstrumpan, den köpte jag innan skidutrustningen”. Kroppsstrumpan är det vi skidåkare kallar för tävlingsdräkt.

Hur som helst, Robban spöade skiten ur mig, Emil Ekman, Rickard Bergengren och de flesta andra genom att ta sig in på en 3:e-plats. Imponerande. Hela listan med 26 dragare finns här: http://erikwickstrom.se/skierg-100-m/

Även min systers man Erik Lindell var över och drog igår, han ligger bara en halv sekund efter mig, vilket förstås är oroväckande.

Om Erik Wickström

Gillar konditionsträning.
Det här inlägget postades i Träning och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 svar på Robert Malmgren in på topp 3

  1. Vasa skriver:

    Vet inte men jag tänker på Nilecity, med tanke på alla barbröstade brandmän du drar hem. 🙂
    Har du haft Rullskidmannen himself hemma och provdragit?

    • Erik Wickström skriver:

      Varken Westman eller Samuel har varit på besök sedan SkiErgen blev en del av inredningen, men de brandmännen lär ha en del att komma med. Både med och utan tröja. Båda har chansen att bli veckans brandman.

Kommentarer är stängda.